Kaikki tekstit

olen Mika Ilmari Lehto, runoilija, kirjailija, biisinikkari ja yrittäjä Karstulasta. Leipätöissä olen pyörinyt raksalla rapiat parikymmentä vuotta. Ukolla on perhe, vaimo ja kaksi lasta. Jo pienestä saakka on kirjoittaminen ollut minulle se rakkain harrastus, etenkin runous, sen rajaton maailma ja mahdollisuudet. Yrittää sanoa vähällä paljon....

Viime kirjoituksestani on kulunut jo useampi kuukausi, onkin siis aika päivittää hieman kuulumisia runorintamalta.

Luonnonlapsi

22.05.2022

Hän joka on jahdannut heinäsirkkoja kesäniityllä

Jani K. Savolaisen kolmas runokokoelma on nimeltään Faaraon uni. Totutusti uni viittaa epämääräiseen ja utuiseen kokemukseen tai tapahtumaan. Tässä kokoelmassa näin ei kuitenkaan ole. Pettymyskö? No ei! Lähinnä mukava yllätys.

Tom Kalima on toimittaja, kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän on julkaissut neljä runokirjaa, viimeisimmät on julkaissut Reuna kustannus Oy. Tuoreimmat ovat nimeltään Hetken lumo ja Peilistä katsoo varis.

Rakkaat lukijani. Minulla on ilo ilmoittaa että kolmas runoteokseni, "Faaraon uni" on nyt tilattavissa fyysisenä kirjana täältä ja saatavissa parin viikon kuluttua myös edullisena e-kirjana samasta paikasta, BoD:ltä. Runokirjani virallinen julkistustilaisuus on 20.11.2021 josta lisää sitten hieman tuonnempana.

Uusimman runokirjani, "Faaraon uni" käsikirjoitus on nyt kirjapainossa BoD:lla. Teos julkaistaan Loka-Marraskuun 2021 aikana. Siinä käsittelen aiheita elämän eri alueilta varsin laajalla kirjolla. Kirjan takakannessa sanotaan: "Faaraon uni on runoilija Jani K. Savolaisen kolmas runoteos. Teoksessa käsitellään aiheita elämästä kuolemaan, vihasta...