Kaikki tekstit

Vuoden työ on nyt takanapäin, uusi runokirja uunista ulos! "Pimeässä häilyvä aurinko" on juuri julkaistu, se on tilattavissa fyysisenä kirjana täältä ja on myös saatavilla parin viikon kuluttua edullisena e-kirjana. Runokirjani virallinen julkistustilaisuus on hieman tuonnempana.

Tänään, 31.12.2022 on se päivä, kun tuoreen runokirjani käsikirjoitus valmistui. Teos sai aivan hetki sitten viimeisen siveltimenvetonsa. Kirjan julkaisuajankohtana lienee kevät 2023.

olen Mika Ilmari Lehto, runoilija, kirjailija, biisinikkari ja yrittäjä Karstulasta. Leipätöissä olen pyörinyt raksalla rapiat parikymmentä vuotta. Ukolla on perhe, vaimo ja kaksi lasta. Jo pienestä saakka on kirjoittaminen ollut minulle se rakkain harrastus, etenkin runous, sen rajaton maailma ja mahdollisuudet. Yrittää sanoa vähällä paljon....

Viime kirjoituksestani on kulunut jo useampi kuukausi, onkin siis aika päivittää hieman kuulumisia runorintamalta.

Luonnonlapsi

22.05.2022

Hän joka on jahdannut heinäsirkkoja kesäniityllä

Jani K. Savolaisen kolmas runokokoelma on nimeltään Faaraon uni. Totutusti uni viittaa epämääräiseen ja utuiseen kokemukseen tai tapahtumaan. Tässä kokoelmassa näin ei kuitenkaan ole. Pettymyskö? No ei! Lähinnä mukava yllätys.

Tom Kalima on toimittaja, kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän on julkaissut neljä runokirjaa, viimeisimmät on julkaissut Reuna kustannus Oy. Tuoreimmat ovat nimeltään Hetken lumo ja Peilistä katsoo varis.